telesferic_final

Menja’t Barcelona

En ple Parc de Montjuïc es troba el restaurant El Xalet de Montjuïc, un espai gastronòmic que combina la cuina mediterrània i d’autor amb les vistes més espectaculars de Barcelona.

Una experiència visual i gastronòmica inoblidable dintre i fora del restaurant, ideal per a gaudir d’un entorn únic mentre s’assaboreixen els millors plats de la cuina mediterrània amb Barcelona als teus peus.

La cuina del Xef Jordi Anglí completa l’experiència culinària, combinant cuina d’autor amb els plats més tradicionals de la cuina catalana, generant diferents sensacions en tots els plats que servim.

A més de tots aquests luxes, El Xalet de Montjuïc ha sigut un lloc històric per Barcelona. En les seves instal·lacions s’han celebrat alguns dels esdeveniments més importants de l’últim segle com l’Exposició Universal al 1929 i els Jocs Olímpics 1992.

Viu l’experiència Xalet

El Xalet de Montjuïc neix el 2004. Antigament, era una La Vila Montjuïc, un pavelló de dues plantes amb coberta a quatre aigües situada al vessant nord de la muntanya de Montjuïc. La seva ubicació va suposar la rehabilitació del pavelló i construcció de la terrassa on, actualment, s’ofereixen unes vistes excepcionals de la ciutat.
Més concretament, El restaurant està situat a l’Avinguda Miramar, al costat de les piscines municipals dels jocs olímpics i rodejat de naturalesa i espais verds.

L’edifici està exquisidament decorat en la seva estructura de tres plantes, comunicades mitjançant un ascensor interior i dues magnífiques terrasses.

El Xalet de Montjuïc ofereix servei d’aparca cotxes.