El Xalet de Montjuïc -Barcelona
El Xalet de Montjuïc -Barcelona
El Xalet de Montjuïc -Barcelona
El Xalet de Montjuïc - carta - Barcelona

Grup Travi,

des de 1982

Des de 1982, Grup Travi es sinònim de qualitat, servei i bon gust acompanyat d’un ambient proper, acollidor i familiar.

El Grup neix amb l’obertura del restaurant Can Travi Nou, una masia del segle XVII propietat de la família, que va ser reformada i adaptada per a poder iniciar la seva activitat empresarial.

A partir d’aquell moment, i al llarg de tots els anys d’experiència y trajectòria de Grup Travi, l’objectiu de la família Soler Ribatallada, propietària del grup, ha consistit en oferir a cadascun dels restaurants –Can Travi Nou, El Xalet de Montjuïc, Can Cortada i el Pintor– la màxima qualitat gastronòmica i professionalitat del servei.

L’èxit, la consolidació i el creixement del Grup es  deu a l’esforç, l’entrega i la dedicació professional de l’equip humà que el formen, oferint als seus clients la màxima qualitat del servei i dels productes.

Des dels seus inicis, Grup Travi ha treballat per a cuidar al màxim cada detall, oferint un servei per sobre de les expectatives dels seus clients. La prioritat del Grup és que els comensals gaudeixin d’una experiència agradable i s’enduguin un càlid i positiu record dels seus emblemàtics restaurants.