Jordi Angli

El Xalet de Montjuïc no és només un lloc de referència per les seves excel·lents vistes, també és reconegut per la seva cuina mediterrània d’autor.

Jordi Angli inicia la seva formació a la prestigiosa Escola d’Hostaleria Hoffmann de Barcelona, sent el primer alumne a la història de l’escola recomanat amb “stagier” per a un restaurant de 3 estrelles Michelin, el CôteSaing Jacques de Joigny, a més d’assistir a classes magistrals de xefs com Carme Reuscalleda, Carles Gaig, NanduJunbany, Alain, Passard o Joel Robuchon, entre altres.

El Xalet de Montjuïc - Jordi Angli - Barcelona
El Xalet de Montjuïc - carta- Barcelona

Experiencia Michelin

L’any 1998 ocupa el càrrec de segon de cuina en el restaurant Georges Blanc (3* Michelin) a Vonnas dans la Bresse, per responsabilitzar-se més tard, com a cap de cuina pels restaurants Hoffmann i Cinc Sentits, ambdós amb una estrella Michelin.

Cuina d’autor

Creatiu i polifacètic, la seva passió per la cuina l’ha postat a col·laborar al llarg de la seva trajectòria professional, amb diferents programes gastronòmics de ràdio i televisió, en revistes i també impartint classes i a la promoció de la cuina a festivals, salons i jornades gastronòmiques.

Entre les seves especialitats es poden degustar plats com el caneló de rap i gambes amb crema de crustacis, curri vermell thai de rovellons i llagostins amb coco o el famós steaktartar del Xalet.

La cuina de Jordi Anglí es caracteritza en fusionar la cuina catalana amb tocs moderns.

El Xalet de Montjuïc - carta- Barcelona